Onze waarden

Welkom bij POGS! Het zaadje voor ons jonge merk is in 2016 geplant. We gebruiken steeds vaker en steeds jonger koptelefoons. Maar geweldige koptelefoons die speciaal voor jonge mensen ontworpen zijn, bestonden niet. Laat staan dat er koptelefoons bestonden die ontwikkeld waren met oog voor het milieu. Ons doel is de beste koptelefoons te bieden op basis van onze vier leidende principes.

Dagelijks gebruik.

Producten horen bij dagelijks gebruik lang mee te gaan. Producten die snel stuk gaan of heel weinig gebruikt worden, zijn eigenlijk de ultieme vorm van verspilling. Ze belanden dan in een kast ergens of in de vuilnisbak. Kwaliteit en een lange levensduur zijn belangrijke eisen bij onze productontwikkeling en productie. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn met jouw POGS, raadpleeg dan de Veelgestelde Vragen of de gebruikershandleiding om het probleem op te lossen, of neem contact met ons op (klik hier).

De kracht van verbinding.

Echte kracht zit in verbonden zijn met mensen om je heen en met je omgeving. Sociale interactie bevordert onze ontwikkeling. Nu elektronische apparaten meer gebruikt worden, bestaat het risico dat we geïsoleerd raken. Daarom kunnen POGS aan elkaar gekoppeld worden om samen van content te genieten. En met Doodas kun je creatief zijn en jouw POGS helemaal uniek maken.

Verbinding maken met de natuur is belangrijk voor ons allen, we zijn er onderdeel van. Om interesse in de natuur te wekken, hebben we onze producten naar dieren vernoemd en brengen we dierlijke texturen aan op de producten.

Waardeer de natuur.

Bij alles wat we doen houden we rekening met onze impact op de planeet. Leven zonder enige impact is vrijwel onmogelijk, maar we kunnen het wel zo veel mogelijk beperken. Zo gebruiken we bij POGS geen wegwerp-plastic en is onze productie afvalvrij. We gebruiken alleen niet-giftige materialen, en waar mogelijk gerecyclede materialen. Onze verpakkingen en de Doodas zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal, en we werken aan het gebruik van recycled plastic in onze koptelefoons. Onze productie en productie zijn wreedheid-vrij: vrij van dierlijke producten (dus veganistisch) en vrij van kinderarbeid.

We streven naar een wereld waarin nog vele generaties van onze natuur kunnen blijven genieten. Daarom investeren we ieder jaar 10% van onze winst in het herstel van de natuur door bomen te planten in gebieden waar het nodig is. Ons doel is om eind 2026 500,000 POGS bomen te hebben geplant. Klik hier voor het laatste nieuws hierover.

Vaardigheden, geen ego’s.

Het leven, en dus ook bedrijfsleven, worden het best gebouwd op vaardigheden. In plaats van ons druk te maken over belangrijke jobtitels, indrukwekkende kantoren, of grote leaseauto’s, richten wij ons helemaal op het maken van geweldige producten.  We verkopen alleen direct aan jou, zonder tussenpersonen zodat we premium producten tegen betaalbare prijzen kunnen aanbieden. Om dit alles mogelijk te maken, hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van onafhankelijke specialisten, die allen hun vaardigheden en passie wijden aan het bouwen van POGS.