Wat maakt POGS uniek?

Hele goede vraag! POGS koptelefoons zijn ontworpen met zorg voor jonge oren en onze planeet. Bekijk hieronder enkele van POGS unieke eigenschappen.

Om je te helpen bij het maken van je keuze, hebben we POGS voor je vergeleken met andere merken in deze handige koopgids.

SafeSound voor jonge oren

De World Health Organization (WHO) schat dat bijna 50% van jongeren door elektronica wordt blootgesteld aan onveilige geluidsniveaus en beveelt daarom een maximum geluidsniveau van 85 dB aan. SafeSound beperkt het volume van POGS tot 85 dB om het gehoor te beschermen. Let op dat met name jonge oren uitsluitend gebruik maken van geluidsbeperkende koptelefoons!

Koop nu

Ontworpen om langdurig mee te gaan

POGS worden gemaakt van veilige en sterke materialen om zelfs ruwe handelingen, verbuigingen, en verdraaiingen te kunnen weerstaan. Bovendien zijn alle gebruikte materialen niet-giftig en dus veilig voor onze iedereen.

Wij willen graag dat jullie zo lang mogelijk van onze producten genieten, daarom kun je de levensduur vergroten door de kabels te vervangen, indien nodig na intensief gebruik.

Koop nu

Meer pret door te delen en creëren

Deel en geniet samen van muziek door meerdere POGS aan elkaar te koppelen met de meegeleverde POGLink kabel en beleef zo nóg meer plezier.

Creëer jouw eigen stijl met Doodas en maak jouw POGS helemaal uniek, en pas je Doodas zo vaak aan als je zelf wilt!

Koop nu

Zorg voor onze planeet

We geven om onze planeet. Al onze verpakkingen en Doodas zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen, en onze koptelefoons zijn gemaakt van recyclebaar plastic. We gebruiken nergens wegwerp plastic. Bovendien gaat 10% van onze winst naar het planten van bomen, met als doel 500.000 POGS bomen te planten per 2026.

Hier lees je meer over hoe wij onze impact op de planeet zien.

Koop nu

Mega comfort en SuperiorSound

En natuurlijk zijn POGS vooral ook hele goede koptelefoons! De oorkussens zijn super comfortabel en hypo-allergeen. Ze zijn ontworpen om met hun perfecte pasvorm geluid van buitenaf te beperken, zodat het volume laag kan blijven. Door de verstelbare hoofdband groeien POGS met onze kids mee. Bovendien hebben POGS speciale audio drivers en tuning technologie waardoor de geluidskwaliteit fantastisch is.

Koop nu